03-09-07

Gunther

Gunther is gestopt met studeren, hij stort zich op de arbeidsmarkt. Na twee jaar hogere studies, eerst een jaartje Regentaat Lichamelijke Opvoeding en daarna een jaar Journalistiek, kwam hij tot de vaststelling dat verder studeren niks voor hem is. Volgens mij is deze beslissing een gevolg van zijn val van de trap een tijdje geleden. Een diploma helpt je nog altijd een stuk hoger op de maatschappelijke ladder, en ik kan het weten, jammer genoeg nam ik dezelfde stomme beslissing 25 jaar geleden.

Hij gaat zich nu terug toeleggen op het skeeleren, meer trainen en terug ereplaatsen behalen. Dit gevolg van zijn studiestop wil en kan ik alleen maar toejuichen. Als start van deze nieuwe periode in zijn leven is hij dan maar vertrokken naar het zuiden van Frankrijk, om daar twee weken als een "Bourgondiër" (zijn eigen woorden) te gaan leven, en daarna te beginnen werken, hij droomt alvast van een vet betaalde job, met bijbehorende auto.

Hier een foto (achteraanzicht, ook het huis rechts behoort tot het verblijf voor 5 personen) van het kleine stulpje,  waar meneer zit, ligt Cool.

anas9_std


Hij heeft alvast zijn skeelers mee en gaat ook daar trainen.

12:47 Gepost door Jan in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.