16-04-08

verslag van de wedstrijd in Eppegem op 12 april

Hier volgt een verslag van de wedstrijd in Zemst (Eppegem), van vorige zaterdag. Deze keer niet via de ogen van een toeschouwer, zoals gebruikelijk bij KRV, maar deze keer vanop de piste zelf, vanuit het heetst van de strijd. Yordi Martens (senior) schrijft hier zijn eigen ervaringen neer.12 april 2008. Het jaar 2008 wordt mijn eerste jaar als senior. De stap is nog te groot om aan alle "World on Wheels" wedstrijden (nvdr. Nederland)deel te nemen. Vandaar dat ervoor gekozen is om voor de Landelijk Baanwedstrijden te gaan.Als voorbereiding heb ik me ook ingeschreven voor de Open Belgische Baanwedstrijden. Hieronder kunt U mijn verslag lezen.
Afstand 1: 1000 meter.Deze afstand verliep zoals die te hoort te lopen. Vanaf de start zat ik er goed in. Ik merkte dat mijn benen goed waren, een min puntje was dat ik te laat reageerde op het moment dat ze me voorbij gingen, dit heb ik helaas goed moeten maken. Toen we de laatste ronde ingingen had ik nog net genoeg over om me als 2de over de finish te plaatsen. 
Afstand 2: 5000 meter puntenkoers.Het werd al snel duidelijk dat het een strijd zou worden tussen mij en de Belgen.Dit was dan ook tijdens de race duidelijk te merken. Ik werd nergens tussen gelaten, ik werd zelfs weggeduwd. Ook heb ik gemerkt dat de 5000 meter nog iets te lang voor mij was om er van af het begin af aan goed bij te zitten, ik kon het kopgroepje ook niet meer aan en liet me afzwakken tot het 2de groepje. Bij de laatste 2 rondjes ging ik voluit sprinten, dit ging hartstikke goed. De laatste bochten moest ik door maar omdat 1 Belg voor mij al gefinisht was liet hij mij er niet door zodat de andere Belgen er met gemak voorbij konden komen, helaas. 
Afstand 3: 3000 meter in lijn.

Ik ging nu met het verstand de race in dat ik niets ging dicht rijden. Ik wou de race voluit uit kunnen rijden. De hele race ging het hartstikke goed maar bij de baan commissie hadden ze een fout gemaakt omdat ik de laatste 2 rondes in ging, begon ik weg te sprinten ik kwam voorbij de finish en officieel zou ik nog maar 1 rondje moeten , maar de baancommissie belde 1 ronde later. Al met al een verwarde situatie. 

01:28 Gepost door Jan in Competitie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo,

Ik heb hier nog een paar nieuwe Powerslide schoenen te koop en een frame.
Type : Triple x
Maat 43 195 mm
Slechts een drietal keren gedragen. Prijs nieuw : 600 € . Mogen weg voor 300 €.

Verder heb ik nog een tweedehands frame Vision 12.8" van Powerslide
3 x 100 1 x 90 Mag weg voor 65 €

Deze prijzen zijn afgehaald in Assebroek.

Foto's in bijlage.

Kijken jullie even of je in jullie club kandidaten hebben ?

Mvg,

Luc Bousson
Baron Ruzettelaan 149
8310 Assebroek.
0498/175551
luc.bousson@skynet.be

Gepost door: Luc Bousso | 15-06-08

De commentaren zijn gesloten.