28-04-08

Ludo in d' Ardennen

Dit weekend is Ludo naar Jurbise afgezakt, 145 km ver het walenland in. Daar was een duurwedstrijd van 6 uur. Bedoeling daarvan is , met je ploeg een zo groot mogelijke afstand afleggen, binnen de afgesproken tijd. Er waren 21 ploegen van 5 personen aan de start, probeer zoveel renners maar aan de start te krijgen bij een skeelerwedstrijd hier in Vlaanderen.
Hallo Jan,
Gisteren ging ik in mijn eentje naar Jurbise, ik had geen ploeg, maar ter plekke heb ik aan een paar landgenoten gevraagd of ik mocht meedoen in hun team, ze hadden twee ploegen, 1 met vrouwen die compleet was en 1 met mannen, ze waren met  4 dus ik was wel welcome !
Ik heb met de mannenploeg van rilm gereden :
Het klimgedeelte van het circuit was wel zwaar, maar de afdaling daarna was helemaal top, ik moet toch zeggen dat deze enduro wedstrijd me wel beter beviel  dan mijn eerste piste wedstrijd !
Eindresutltaat was boven verwachting een derde plaats, hierbij het uitslag.
Volgende wedstrijd van dit type is Roll'on, het valt net een dag voor Skatefresh, maar ik heb wel zin om mee te doen, mischien toch goed om dit evenement te promoten binnen de club. Ik heb gisteren nog met de organisator gesproken (lid van Skatjefit), het parcours in de buurt van Hasselt is vrij vlak en goed geasphalteerd, wie weet mischien kunnen wij een KRV ploeg samen stellen.
Tot vanavond

Regards,

Ludovic Denhez


Ludo legde met zijn team 145,6 km af tegen een gemiddelde snelheid van 24,39 km/uur. 
Proficiat Ludo met deze derde plaats, dit is zeker een discipline, binnen het skeelerwereldje, die je ligt.
Resultaten via volgende links :
Jammer genoeg geen foto's voorlopig.

12:59 Gepost door Jan in Competitie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.