01-05-08

Emmeloord 29 april 2008

Dinsdag was het de derde manche van de "World On Wheels" competitie in Emmeloord (Nederland). Feest in het dorp, een grote kermis en ook elk jaar een skeelerwedstrijd. Veel volk langs het parcours en veel volk op de been voor de kermis.

Wesley start bij de beloftes, zijn zus Dominique heeft startverbod gekregen, vanwege te jong. Waarom zij dan de eerste twee manches, Brakel en Domburg wel mocht starten, is mij een raadsel. Of steekt de jaloesie weer op over de grens? Of het nu al of niet gezond is om op haar leeftijd mee te rijden met de dames op de langere afstanden, laat ik in het midden, feit blijft dat zij ondanks haar jeugdige leeftijd haar mannetje, vrouwtje staat tussen de andere dames. Laat haar dan ook in wedstrijdverband ervaring opdoen op die langere wedstrijden. Waar kan je op haar leeftijd anders ervaring opdoen, zeker niet op de jeugdwedstrijden in Nederland.

Vader Ed stuurde mij per mail volgende mededeling :


Emmeloord World On Wheels ...

Jammer dat het ging regenen halverwege de race BULLET had op droog gegokt en de regenwielen niet in gedaan, maar wist zich toch staande te houden met een puike klassering ... BULLET commentaar: " was zo sterk, had gewonnen als het droog was gebleven; de rijders op de regen wielen waren op het einde in het voordeel", (dat zijn de donkergrijs gekleurde wilen op de foto)

normal_PF6G1486

http://mylaps.com/results/newResults.jsp?id=787983&highlight=11

BULLET was goed voor 5 geldprijzen 4 premies en klassering ...

Meer Foto's:

http://www.fotohdeboer.nl/thumbnails-644.html

16:44 Gepost door Jan in Competitie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.