04-05-08

Maassluis Oomscup 2008

Donderdag 1 mei was er in Maassluis (Nederland), de eerste manche van de "Oomscup". Eén van de regionale competities over de grens. Deze regionale wedstrijden zijn bedoeld om renners in hun eigen streek wedstrijd, te laten rijden, om de skeelersport overal te promoten. De besten onder hen kunnen dan doorgroeien om deel te nemen in de landelijke competities.

Normaal gezien zijn dit wedstrijden waar de c-rijders, dames en veteranen hun ding doen. Mits toelating van de plaatselijke organisatie en volgens de SBN reglementen, worden soms ook Beloftes toegelaten, zij rijden buiten mededinging mee. 

Donderdag stonden tussen de CVD rijders, Wesley (Junior) en Dominique (cadet) aan de start. Zij wonnen allebei, ondanks alle comotie die achteraf weer eens rond hun persoontje werd opgetrokken.  

http://www.skeelercup.nl/html/uitslag.html

http://www.skeelercup.nl/html/seizoen2008/cd_maassluis.htm


BULLET en BELLE winnen in Maassluis eerste manche van de Oomscup ...
Wesley wint de sprint van een kopgroep van 3 ... Dominique eindigt bij de C1 als enige Dame zeer knap rondje van 2k met 2 heuveltjes !!!
B & B kregen gewoon de bloemen, pemies en eindprijs uitbetaald en toen barste de bom sirene sirene sirene ...

Weet niet of Ge Wijnands door alle commotie de uitslagen al heeft gepost of transponderdata al doorgevoerd in MyLaps ... www.oomscup.nl

Ja Jan de SBN kliek gaat nu achter de kleintjes aan denk dat jullie org. hen te machtig is ... zie voorspel:


De gemoederen zijn weer eens verhit aan de andere kant van de grens. Nog meer info via:

http://www.skeelercup.nl/html/verslag.html

11:32 Gepost door Jan in Competitie | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Wel een heroische overwinning ook... dat vergeten ze er dan maar even om bij te zetten. Drie beloften in de kopgroep, Wesley geen meter op kop rijden en dan de sprint winnen en juichen alsof je wereldkampioen bent geworden...

hulde hulde :)

Gepost door: Hollander | 09-05-08

De commentaren zijn gesloten.