17-03-09

Gunther richt zijn pijlen op het BV schap

De laatste jaren was zijn (Gunther Van Hoogten) optreden op de Nationale en Internationale skeelerarena's, jammer genoeg, tot een minimum herleid, wegens studies of alle andere vermakelijkheden daaraan verbonden.

Zijn vrije tijd werd verdeeld tussen zijn activiteiten voor (studentenleven) en achter en rond de toog (semi beroepsleven) als kelner, in dienst van Mise an Place. Dit jaar stopte hij met studeren, (het blokken was er teveel aan) en ging fulltime in dienst bij MEP als als jobper met de bedoeling op te klimmen tot het management. Een paar weken bedankten die hem om duistere redenen voor zijn 200 % inzet.

Eerst raakte hij even op de dool, wat nu, terug gaan studeren andere job ? Dan komt het VTM programma "Mijn restaurant" met een tweede seizoen op de proppen. Dit keer wordt voor de Provincie Antwerpen Turnhout uitgekozen als place to be. Turnhout de Antwerpse Kempen en dus dicht bij huis.

Gunther trekt zijn stoute schoenen aan en schrijft hij zich in voor de sollicitatiedag.

Zaterdag was het zover. Door zijn soms irritante flegma, het aangeboren Antwerpse chauvinisme en zijn toch wel charismatische uitstraling (dat heeft hij van zijn vader Tong uitsteken) wordt hij ondanks zijn eerder minieme ervaring in het horecagebeuren toch gekozen uit een 50 tal kandidaten en treed vanaf nu toe tot de crew van "'t Gerecht" in de Paterstraat 24 in Turnhout en zal regelmatig het VTM scherm onveilig maken op dinsdag en donderdag.

mijn restaurantmijn restaurant 2

11:51 Gepost door Jan in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.