13-06-10

KRV terug van weggeweest

Zondag 13 juni 2010. 12 uur en we vertrekken onder een stralend zonnetje naar Wilrijk voor de "Grote prijs Frans Claes" en het Provinciaal kampioenschap Antwerpen op de piste. Eenmaal in Wilrijk op de piste aan de Moerelei is het gedaan met mooi weer en de regen valt met bakken uit de lucht. Optimistisch als we zijn zitten we daar natuurlijk zonder jas of paraplu en binnen de korste keren ben ik dan ook nat tot op mijn vel. Niet getreurd KRV is goed vertegenwoordigd. Twee competitierenners, Andreia Nicolau en Dominique Lommers. Zij krijgen steun van een aantal van onze recreanten. Sofie, Dirk, Laurens en Lieselotte nemen vandaag aan hun eerste wedstrijd deel.

Start op een kletsnatte piste, maan na de eerste wedstrijden klaart de hemel op en na de puze kan gestart worden voor de tweede wedstrijd op een nagenoeg opgedroogde piste.

Dominique die op vijf juni in het Nederlandse Rijsen Nederlands kampioen marathon is geworden wint de wedstraijd boij de seinioren, junioren dames Andreia is tweede.

Stukje uit de Nederlandse pers :

"Bij de kadetten meisjes zegevierde Dominique Lommers uit Arnhem, die als huizenhoog favoriete werd aangemerkt. Ze was in de eindsprint Laura Fronik (tweede) en Elsemieke van Maaren (derde) de baas"

dominique NL kampioen 2 web

 Al onze deelnemers behalen op het Provinciaal Kampioenschap minimum een zilveren medaille. Andreia Goud en Sofie,Lieselotte , Laurens en Dirk allemaal een zilveren medaille.

fotos volgen straks, wie ongeduldig is kan ze allemaal bekijken via Facebook :

http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=178430&a...

http://www.facebook.com/home.php#!/album.php?aid=178501&a...

 

08:22 Gepost door Jan in Competitie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.